Vi är Emma och Christine som driver Mor & Matilda tillsammans. 

 

Vi erbjuder fri frakt och snabba leveranser. Vårt mål är att posta ditt paket allra senast dagen efter du skickat din order.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss via mejl eller telefon. Vissa slutsålda produkter kan vi få in igen, skicka ett mejl om du är intresserad av något som inte längre finns i webshopen.

info@morochmatilda.se

 

KLĂ„NNINGAR - NJEMA HELENA

Som enda svenska återförsäljare kan vi stolt presentera kläder från Njema Helena hos Mor & Matilda. De klänningar som finns i webshopen har vi på lager och kan skickas omgående. 

Njema Helena är ett klädmärke som startades i Nairobi, Kenya 2012 av mor och döttrar - Anne, Annika och Cecilia Östman. Läs hela historien om Njema Helena här.

Njema Helena vill skapa ett modernt mode med en afrikansk känsla. Tygerna köps in lokalt och finns oftast i begränsad upplaga, vilket gör varje plagg unikt. Alla kläder produceras av kvinnor i Nairobi och anställningen ger dem möjlighet till en bättre framtid.

Tygerna är huvudsakligen av 100% bomull och kan enkelt tvättas i 40 eller 60 grader, färgerna håller sig fina tvätt efter tvätt.

Märket är utgående hos oss så vi kommer tyvärr inte få in fler klänningar framöver.