Läs detta innan du godkänner våra köpvillkor

Allmänt

Du måste vara 18 år för att beställa hos Mor & Matilda. Lägsta beställningsvärde är 49 kr.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser på hemsidan. Samt för slutförsäljning av produkter i sortimentet. Samtliga bilder på sidan tillhör Mor & Matilda och får inte användas utan källhänvisning. 

 

Priser

Priserna anges i SEK inklusive moms. Lägsta beställningsvärde är 49 kr.

Eventuella rabatter dras av när man anger rabattkod i kassan. Vänligen notera att rabatter inte korrigeras i efterhand när köpet är slutfört.

 

Betalsätt

 

Betalning via swish

Du betalar direkt via banktjänsten swish, ange ditt ordernummer som meddelande. Swisha till nummer 070-3388795 (Emma Clewåker Wisén). Om vi inte mottagit din betalning inom 24 h så förbehåller vi oss rätten att annullera beställningen.

 

Betalning via faktura

Din faktura skickas till den e-postadress du angett vid köptillfället. Fakturan skickas till dig samtidigt som vi anger att beställningen är skickad.

Eventuell påminnelse skickas till din fysiska postadress. Om du behöver flytta fram förfallodatumet så kontakta oss via e-post.

Vi förbehåller oss rätten att begära förskottsbetalning på beställningar över 400 kr.

 

Frakt & Leverans

Vi erbjuder frakt för 25 kr inom Sverige. För orders utanför Sverige debiteras kunden hela fraktkostnaden.

Vårt mål är att din order skickas senast vardagen efter att ordern är lagd/betalningen inkommen. Vi skickar din försändelse som brev om inget annat överenskommits.

 

 

Byten & Returer

Om du vill byta en produkt mot en annan är det inga problem såvida produkten finns i lager. Varan du returnerar ska givetvis vara i orginalskick. Skicka ett e-postmeddelande till info(a)morochmatilda.se för att reservera den produkt du vill byta till.

Vid byten står du själv för returfrakten, men vi betalar den nya frakten till dig.

Om du vill göra en retur av en produkt ber vi dig kontakta oss via e-post: info(a)morochmatilda.se

 

Reklamation

Vid ev. reklamation av en produkt ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande till info(a)morochmatilda. Uppge dina kontaktuppgifter, ordernummer samt beskriv felet på varan, sedan återkommer vi till dig med information om åtgärd.

 

Lagring av personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, e-post, adress och telefonnummer. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig.

Mor & Matilda kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.  

Enligt dataskyddsförordningen GDPR har du rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas. Det innebär bland annat att du har rätt att få reda på hur vi använder den information som vi har om dig och i vilket syfte. Du kan även begära att radera de uppgifter vi har lagrade om dig. Kontakta oss via e-post info@morochmatilda.
 

Information om Mor & Matilda

Org. nr 969762-9849

Mustagatan 8C

331 33 Värnamo